BAYERN MüNCHEN HEEFT OPVOLGER VAN THOMAS TUCHEL BIJNA BINNEN

Julian Nagelsmann staat voor een terugkeer bij Bayern München, meldt Florian Plettenberg van het Duitse Sky. De Duitse recordkampioen moet op zoek naar een nieuwe trainer nadat Thomas Tuchel aankondigde dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt uit München.

Volgens Plettenberg is Nagelsmann de grootste kanshebber voor het trainerschap bij Bayern. Voor de trainer zou een contract voor drie of vier jaar klaarliggen in de Allianz Arena. Nagelsmann zou zelf ook interesse hebben in een terugkeer.

In eerste instantie heeft Der Rekordmeister een poging gedaan om Xabi Alonso aan te trekken. De Spanjaard, die zondag kampioen werd met Bayer Leverkusen, kondigde eind maart aan dat hij ook komend seizoen trainer blijft in Leverkusen. Daarna schakelde Bayern door naar Nagelsmann. Naast de huidige bondscoach van Duitsland staan ook Roberto De Zerbi en Unai Emery op het lijstje.

Nagelsmann stond eerder tussen 2021 en 2023 aan het roer in München. Destijds wist hij in het seizoen 2021/2022 kampioen te worden. In maart 2023 werd de oefenmeester op straat gezet wegens een gebrek aan consistentie in resultaten. In zijn tijd bij Bayern wist de oefenmeester zestig van de 84 wedstrijden onder zijn leiding winnend af te sluiten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hilariteit bij Rondo om favoriet restaurant Van der Vaart: ‘Waarom lach je nou?’

Aan het einde van de uitzending van Rondo vraagt presentator Wytse van der Goot de tafelgasten naar het lekkerste restaurant waar zij ooit hebben gegeten.

2024-04-15T19:32:35Z dg43tfdfdgfd